Проблема е че над 100 км.ч. над 3000 оборота колата започва да забива и не иска да ускорява хубаво, все едно не стига въздух. Маркучите на турбото са проверени, турбото надува яко, давайте идеи???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със 147 1,9 JTD ???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЛампичка да светва?
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеНе светва лампа, а на диагностиката нищо не ми дава, нито дебитомер изкара, а кулер и всички турбо пътища са прегледани, диагностиката показа някаква грешка 0704 мисля която във форума намерих, че е за автоматичните скорости, а колата си е с ръчни???sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Незнам дали е от него, ама като откачих дебитомера и влезе в авариен режим сега върви като подивяла, обаче дали е от него или друго е дало фира, а просто при откачането изключи измерване от други датчици незная? Дайте някакъв акъл за това???
Comment
-
Знам, че е несериозно, защото изключва всичките датчици и не се знае в авариен режим дали е точно от дебитомера, обаче ще вземем от някоя здрава и ще го видя дали е той или нещо друго ме базика, а за диагностиката, просто нямам живи данни за 147 на унидиаг, ако има някъде ще е супер!
Comment
Comment